Web Analytics Made Easy - Statcounter

مديرعامل صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستائيان و عشاير گفت: عيدي‌ مستمري‌بگيران روستايي و عشايري تا پايان بهمن ماه واريز مي شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر علی شیرکانی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: برنامه‌ریزی کرده ایم در بهمن ماه عیدی‌های مستمری‌بگیران پرداخت شود به تمامی کسانی که قبل از ۳۱ شهریور سال جاری مستمری بگیر صندوق شده‌اند که حدود ۹۵ درصد هستند، حداقل حقوق سطح یک معادل ۵۵۰ هزار تومان به عنوان عیدی پرداخت خواهد شد و اگر از اول مهرماه مستمری بگیر صندوق شده باشند نیمی از این مبلغ پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به جمعیت ۲۱ میلیونی جامعه روستایی گفت: حدود ۶ میلیون نفر از این تعداد می‌توانند عضو صندوق ما باشند.

شیرکانی افزود: البته باید توجه داشت ذات بیمه این صندوق خانواری است، ما آمار حدود دو میلیون و ۲۰ هزار خانوار را از طریق سازمان هدفمندی تعیین کردیم و می‌دانیم که در روستا زندگی می‌کنند و فاقد بیمه هستند و هدفگذاری ما روی این خانوار است.

وی با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع کرونا آغاز خوبی در جذب بیمه شدگان صندوق نداشتیم، گفت: از آنجایی که یکی از اصلی‌ترین ابزار‌های عضویت افراد در صندوق حضور چهره به چهره در روستا‌ها است، متاسفانه در سه ماهه اول سال این فرایند مختل شد، اما خوشبختانه با جایگزین شدن روش‌های دیگر در سه ماهه دوم و سوم سال توانستیم نه تنها به روند سابق برگردیم بلکه آمار‌های بسیار رضایت‌بخشی را داشته باشیم. امیدواریم که باوجود کرونا با اتخاذ تدابیر و اصلاح فرایندها، یکی از بهترین سال‌های عملکردی صندوق را درپیش داشته باشیم.

هدف از همسان سازی مستمری‌ها

شیرکانی با اشاره به همسان سازی مستمری‌ها در صندوق بیمه اجتماعی همسان سازی را اینگونه تشریح کرد: همسان سازی مستمری یعنی افرادی که در سال‌های گذشته در یک سطح و جایگاهی بازنشسته شده‌اند با کسی که امسال در همان سطح بازنشسته می‌شود حقوق یکسان دریافت کنند. همسان سازی را از ابتدای سال محاسبه و تفاوت آن را نیز پرداخت کردیم.

وی علت اختلاف در دریافت مستمری افراد را بیشتر بودن سرعت رشد حقوق از سرعت رشد مستمری بیان کرد که موجب ایجاد شکاف در مستمری‌ها می‌شود.

شیرکانی با تاکید بر اینکه همسان‌سازی باید هر چندسال صورت بگیرد تا فاصله دریافتی‌ها زیاد نشود، ادامه داد: به دلیل اینکه این فاصله و اختلاف بعد از مدتی آزاردهنده می‌شود ما همسان سازی واقعی را در میزان مستمری‌ها رقم زدیم، به عنوان مثال کسی که در دو سال مختلف در یک سطح بیمه‌ای بازنشسته شده باشد از امسال مستمری یکسانی دریافت خواهد کرد.

درحال تدوین آیین نامه اجرایی درخصوص نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای هستیم

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی درخصوص نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای نیز گفت: بر طبق قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب سال ۱۳۶۵ و آیین نامه اجرایی مربوط در صندوق انجام می‌شد، اما نیاز بود که اصلاحات لازم در آیین نامه و مجوز‌های قانونی انجام شود که با پیگیری‌های انجام شده محقق شد.

وی افزود: در این خصوص مصوبه شورای عالی رفاه با امضای رئیس جمهور دریافت و ابلاغ شده است که در حال تدوین آیین نامه اجرایی آن در دو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و سازمان تامین اجتماعی هستیم.

پوشش بیمه‌ای برای ۱.۴ میلیون خانوار روستایی در سال جاری

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به طرح پوشش بیمه‌ای یک میلیون و ۴۰۰ هزار روستایی که در سال جاری انجام شد، گفت: برطبق این طرح نیز مقرر شده است که دولت تا ۵ سال از روستاییان و عشایری که توان پرداخت حق بیمه خود را ندارند، حمایت کند تا تحت پوشش بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گیرند. مشمولان این طرح عمدتا خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی، قالیبافان، فعالان صنایع دستی هستند و به همین منظور تفاهمنامه‌های مختلفی نیز با سازمان‌های مربوطه به امضا رسیده است.

وی افزود: تاکنون ۹۰۰ هزار نفر شناسایی و ثبت شده اند و منتظر هستیم تا سازمان برنامه و بودجه، بودجه مورد نیاز را تخصیص دهد و به محض آنکه این اتفاق افتاد، در گام اول این افراد تحت پوشش صندوق قرار خواهند گرفت. در مراحل بعدی نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به طور کامل تحت پوشش خواهند بود.

به گفته شیرکانی در حال حاضر دو میلیون نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی هستند که از این میزان حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمه شده فعال هستند، این اختلاف ناشی از آن ست که افراد یا تحت پوشش بیمه صندوق‌های دیگر قرار دارند یا بیمه پردازی خود را ادامه نمی‌دهند و تنها برای مدتی در صندوق عضویت دارند.

وی درخصوص رشد سطوح درآمدی سال آتی نیز گفت: امسال اولین سالی است که سطوح درآمدی قبل از پایان سال تصویب شده و سقف ما در سطح ۸ از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان افزایش یافته و ۳۵.۵ درصد رشد را نشان می‌دهد. سطح یک نیز از ۵۵۰ به ۶۵۰ هزار تومان افزایش یافته و از اول فروردین ۱۴۰۰ اجرا می‌شود. برچسب ها: عیدی مستمری بگیران ، مستمری‌بگیران روستایی و عشایری ، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: عیدی مستمری بگیران مستمری بگیران روستایی و عشایری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر مستمری بگیران یک میلیون همسان سازی هزار تومان مستمری ها آیین نامه پوشش بیمه تحت پوشش بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • اتفاق جالب بعد از حذف پرسپولیس در اراک؛ بازیکن حریف برای سرخ‌ها آرزوی موفقیت کرد
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • تمدید فرصت ثبت نام بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری