Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات وزیران ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ با تعیین ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان پاداش پایان سال ۱۴۰۰ کارکنان و بازنشستگان دولت، مقرر کرد مبلغ ۴ میلیون ریال برای همسر و برای هر فرزند تحت تکفل نیز یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به عنوان کمک‌هزینه خانواده‌ پرداخت شود.

به مشمولان این تصویب‌نامه که براساس قوانین و مقررات مربوط از کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد برخوردار هستند، علاوه بر مبلغ عیدی موضوع مصوبه، در راستای حمایت از خانواده و سیاست‌های کلی خانواده در چارچوب اعتبارات قانونی به کارکنان متاهل مشمول کمک‌هزینه عائله‌مندی و حق اولاد ۴۰۰ هزارتومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل هم۱۵۰ هزار تومان پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان تامین اجتماعی نیز هرساله میزان عیدی تعیین شده از سوی هیات وزیران را به مستمری بگیران تحت پوشش خود پرداخت می کند که امسال نیز مبلغ تعیین شده برای حدود چهار میلیون مستمری بگیر تخصیص داده شد و طی ۲ روز کاری در ۷ و ۸ اسفند ماه به این افراد پرداخت کرد که البته مزایای حمایت از خانواده (عائله‌مندی و اولاد) برای افراد دارای شرایط براساس ضوابط مقرر، نیز به حساب آنان واریز شد.

به همین منظور ناهید حیدری مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: هیات وزیران در تاریخ  ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ با تعیین ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان پاداش پایان سال ۱۴۰۰ کارکنان  دولت و مستمری بگیران، مقرر کرد به مشمولان این تصویب‌نامه که براساس قوانین و مقررات مربوط از کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد برخوردار هستند، علاوه بر مبلغ عیدی موضوع مصوبه، در راستای حمایت از خانواده و سیاست‌های کلی خانواده در چارچوب اعتبارات قانونی به کارکنان متاهل مشمول کمک‌هزینه عائله‌مندی ۴۰۰ هزارتومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل هم۱۵۰هزار تومان  هزینه حق اولاد پرداخت کند.

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: براساس آمارهای موجود اکنون حدود ۴ میلیون مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است که به همین دلیل در ۲۷ بهمن سال جاری  و براساس تصویب نامه هیات وزیران، مبلغ عیدی این افراد ابلاغ شد.

پرداخت نشدن عیدی کمتر از یک درصد مستمری بگیران

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه تمام تلاش این سازمان پرداخت به موقع عیدی مستمری بگیران است، اظهار داشت: ممکن است چنانچه هریک از مستمری بگیران به هر دلیلی تاکنون عیدی ۱۴۰۰ خود را دریافت نکرده باشند می‌توانند از طریق سامانه ارتباطات مردمی سازمان تامین اجتماعی با شماره تلفن  ۱۴۲۰  یا مراجعه حضوری به شعبه پرداخت کننده مستمری خود، ‌ علت پرداخت نشدن عیدی خود را پیگیری کنند.

وی اظهار داشت: به همین منظور لازم است که مستمری بگیران اطلاعات خود را در اختیار همکاران سازمان تامین اجتماعی قرار دهند تا این تعداد محدود افرادی که هنوز عیدی نگرفته‌اند، نسبت به پرداخت عیدی آنها هم اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه البته سازمان تامین اجتماعی به صورت جدی برای این تعداد اندک افرادی که هنوز عیدی خود را دریافت نکرده‌اند، برنامه ریزی لازم دارد، تصریح کرد: تامین اجتماعی در واقع می‌توان گفت که ۱۰۰ درصد عیدی مستمری بگیران را پرداخت کرده است و شاید یک درصد این  افراد هنوز موفق به دریافت عیدی خود نشده  باشند.

حیدری با بیان اینکه ممکن است تکمیل نبودن اطلاعات پرونده های  مستمری بگیران یکی از دلایل پرداخت نشدن عیدی و مزایای مصوبه هیات دولت باشد، ‌ اظهار داشت: به همین منظور لازم است که مستمری بگیران مذکور در اسرع وقت نسبت به تکمیل اطلاعات و مدارک خود اقدام نمایند تا پرداخت عیدی در اولین فرصت پس از تکمیل اطلاعات ایشان و ارایه مدارک لازم پرداختی آنها  انجام شود.   

۹۲ درصد از مستمری بگیران عیدی خود را به همراه مبالغ حمایت از خانواده دریافت کردند

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: در مجموع۹۲ درصد از مستمری بگیران عیدی خود را به همراه مبالغ حمایت از خانواده (عائله مندی یا حق اولاد ویا هر دو این  مزایا) دریافت کرده‌اند و در مجموع هشت درصد از مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با توجه به مصوبه مذکو،   صرفا مبلغ عیدی را دریافت کرده‌اند.

حیدری ادامه داد: در مجموع هشت درصد پرداختی‌های مروبط به مستمری افراد مستمری بگیر امسال سازمان تامین اجتماعی فقط عیدی بوده است.

براساس آمار سازمان تامین اجتماعی بیش  از ۱۴ میلیون و ۵۱۵ هزار نفر بیمه شده  اصلی  تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که در مجموع  ۴۳ میلیون بیمه شده این سازمان از خدمات درمانی تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

در بخش حوزه درمان مستقیم تعداد ۳۸۵ مرکز درمانی ملکی شامل ۷۰ بیمارستان، پنج مرکز جراحی محدود و ۳۱۰ درمانگاه و پلی‌کلینیک خدمات درمانی به بیمه‌شدگان ارایه می‌کنند./منبع: ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: زنان سرپرست خانوار عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی کمک هزینه عائله مندی حمایت از خانواده مستمری بگیران عائله مندی هیات وزیران عیدی خود مبلغ عیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و گفت : بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد